Damn busy #_# - Dear Life, Affection, Hate and all ever happen...

Tuesday, December 30, 2008

Damn busy #_#

Damn busy..

What's the point of being busy? for me.. it's a kind of running wild with time..

deadline.. and deadline..

I have 2 job that must be finished, at january 4th and 5th.. but fortunately, for Games, it postponed until 18th.. :D yeah..

Wanna know what kinda job?

Web Design???? no.. uncorrrect,, no web design for several weeks.. and there's still unfinished job.. because, the client is not easy to meet,, busy themselves..

and this time..

i have 2 job which one of them, I did it for free.. I mean, I may not earn money from it.. because it's an assignment. Making Game for 5th semester exam, Education Game for Mobile with J2ME..

It makes me so... tired.. headache almost every night.. haha... *semacam lebay*

and the second job,, is translate the Final Project of a friend.. from Indonesian to English..

well..

I must get my spirit high.. for everything that must be done..


Gw mencoba menata setiap waktu gw.. mencoba bwatfokus, even if it's not so easy as it seems..

banyak banget yang jadi obstacle..

like..

kerjaan di rumah yang g beres2,, sehabis acara nikahannya si embak,, of course.. rumah masih so disorder..

gw g bisa ngerjain dengan tenang di rumah.. so gw mesti out dulu,, beberapa watu kmaren, ngerjainnya di lab komputernya SMKN2 Singosari, tempat kerjanya Fathur.. yeah,, klo dulu pas Fathur di SMKN 8 Malang, gw kesana, sekarang laen ladang..tapi masih tetep tuannya.. hahaha..SMKN 2 Singosari..

skulnya asik.. bener2 dekat dengan alam, seger banget..

dan teknologinya juga termasuk cukup lah, koneksi internet, WIFI juga ada, lab PC nya dah Core 2 Duo.. nice places to work and study..

yang paling penting mah, bos Fathur, because he is the master of Java,, for me.. I always ask him about Java..

gw kebanyakan ngerjain bukan scriptingnya, tapi desain karakter juga desain backgroundnya.. sambil mikir algritmanya dikit.. tp asli.. gw lemah banget di codingnya.. I ever told u, I'm not a good programmer.. I can't think just like programmer.. wew..

dan.. dirumah, klo gak nyobain modul2nya.. kerjaan gw yah translate,,

fuh..

another side..
gw juga jadi g enak sendiri ne..

adek sepupu gw nilainya merosot.. gara2 minta les di gw, gw nya yang g bisa2 kesana..masih blom sempet.. :(

padahal dy bentar lage dah UAN..

Moga2,, dalam waktu deket ne lah.. gw bisa menuhin janji2 gw..

duh,, kebanyakan janji neh gw..

laen kale.. mesti think twice be4 making a promise... atau semuanya akan jadi kacau... he..

well.. must get back to work now, quickly.. >.< *.*

No comments:

@nieth_sweet